Electrolux SP1GREEN

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

 

Støvsugeren er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke støvsugere der er bedst netop nu, her

 

PrissammenligningPrishistorik
Prisfakta: Prisen er 487 kr højere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Energiklasse

Energiklasse

Støvemission

Støvemission

 ABCDEFG 

Tæpperengøring

Tæpperengøring

 ABCDEFG 

Gulvrengøring

Gulvrengøring

 ABCDEFG 

Lydniveau

Lydniveau

72 dB


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Electrolux SP1GREEN klarer sig i forhold til andre støvsugere.

Electrolux støvsugere
 Nr. 54 ud af 26

Se hele rangeringslisten »


Vidste du?

 • Electrolux SP1GREEN bruger ca. 1,68 kr. på el i timen. Det svarer til 35 kr. om året ved et normalt forbrug (50 støvsugninger på hver 87 m2).

Egenskaber

 • Bedst i test

  Denne støvsuger har klaret sig særlig godt i en test af støvsugere.

 • Topkarakter på hårdt gulv

  Støvsugeren er i klasse A for rengøring på hårdt gulv, hvilket er den bedste rengøringsklasse. Dette gør den særlig velegnet til støvsugning på gulve.


Sammenligning

Anmeldelser af Electrolux SP1GREEN

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ikke nogen videoanmeldelser.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Score 0% 97% 96% 95% 94%
Electrolux SP1GREEN Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 Philips FC8721 Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline SGEF3 Miele Complete C2 Powerline SFAF3
(0)
0 anmeldelser
(4.9)
68 anmeldelser
(4.7)
187 anmeldelser
(4.8)
56 anmeldelser
(4.8)
37 anmeldelser
Pris 1.599 kr 2.995 kr 1.287 kr 1.839 kr 1.196 kr
Testresultater "Testvinder" - Tænk.dk 07/2015
Energiklasse
Energiforbrug 700 watt 550 watt 650 watt 890 watt 890 watt
Lydniveau 72 dB 64 dB 78 dB 76 dB 80 dB
Rengøringsevne, gulvtæppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengøringsevne, hårdt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 3,5 liter 4,5 liter 5,0 liter 4,5 liter 4,5 liter
Aktionsradius 12 meter 12 meter 11 meter 12 meter 10 meter
Støvemission
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter HEPA AirClean HEPA 13 AA 50 AirClean
Allergivenlig

Score
0 point
Gns. (85 point)
97 pointMaks.
-100% under gennemsnittet
Pris
1599 kr.
Gns. (1542 kr.)
4315 kr.Maks.
11% over gennemsnittet
+ Se 4 flere sammenligninger

Beskrivelse af Electrolux SP1GREEN

Electrolux SP1GREEN støvsuger er en model, der tilbyder nogen ekstremt gode kvalifikationer for en i den grad yderst favorabel pris. Modellen har høj fokus på energivenlig, i det den har modtaget bedste karakter indenfor energiklasse, samt er den fremstillet af genbrugsplast uden at gå på kompromis med kvaliteten. Electrolux SP1GREEN støvsuger har desuden modtaget fremragende karakterer indenfor de øvrige kriterier den er blevet anmeldt for.

 

Energiklasse, støvemission, gulvtæppe støvsugning og hårdt gulv støvsugning

Denne Electrolux støvsuger er blevet testet og vurderet udfra alle ovenstående kriterier, hvor den er blevet tildelt en karakter fra A-G, hvor A er det bedste. Modellen har klaret sig fremragende i alle 4 områder, hvor den har fået A i henholdsvis energiklasse, støvemission og hårdt gulv støvsugning. I gulvtæppe støvsugning har den fået B, hvilket ligeledes er en suveræn karakter, efter dette oftest er det sværeste kriterie at opnå en god karakter indenfor.

 

Motor og arbejdsradius

Motoren har ligesom resten af maskinen høj fokus på energivenlighed. Det er muligt at regulere på sugestyrken, således den altid passer til opgaven, hvorvidt den er krævende eller mindre krævende. Det er nemt for selv den mest uerfarne bruger at justere på sugestyrken. Støvsugeren har en effekt på 700 watt og er desuden yderst lydsvag med et lydniveau på blot 72 decibel. Til sammenligning er en samtale mellem 2 personer omtrent 60 decibel. Der medfølger desuden et smart teleskoprør, som simplificerer rengøring af større arealer.

 
Electrolux SP1GREEN støvsugeren tilbyder en høj arbejdsradius på helt op til 12 meter. Det vil sige at det er muligt at støvsuge op til 12 meter fra stikkontakten uden behov for at tilslutte til en stikkontakt, som er tættere på.

 

Filter og kapacitet

Modellen er udstyret med et HEPA filter. HEPA filteret er vaskbart, hvilket gør det muligt at genanvende mange gange. Derudover har støvsugeren en posekapacitet på 3,5 liter, hvor der er pose medfølgende til støvsugeren. Det er muligt at anvende andre posetyper så længe det er s-bag® støvsugerposer. Ved hjælp af en smart indikator oplyses brugeren omkring hvornår støvsugerposen er fuld, samt er der adgang til simpel tømning takket være Easy Empty™-systemet.

 

Mundstykker

Til maskinen medfølger en række mundstykker, der gør rengøringen af de forskellige underlag optimal. Heriblandt et 3-i-1 mundstykke, der fungerer som henholdsvis fuge-, børste- og møbelmundstykke. Derudover medfølger et parketmundstykke, samt et smart Dust Pro mundstykke.

 

Yderligere information

Grundet et komfortabelt bærehåndtag, samt bløde gummihjul er det nemt at flytte rundt på støvsugeren, hvad end det er op af trapper eller blot hen af gulvet. Derudover har modellen automatisk ledningsoprul og er desuden udstyret med Clean Air Filtration™, Silence Pro System™ og Ergoshock™-stødbande.

Pris

Electrolux SP1GREEN har en pris på 1599 kr., mens gennemsnitsprisen for alle støvsugere med pose, er på 1378 kr.

Score

Vurderingen af Electrolux SP1GREEN er på her på Test-støvsuger.dk. Til sammenligning er gennemsnitsscoren for støvsugerne i vores test på 81.
Skalaen for de enkelte støvsugere går fra 0 – 100, hvor 100 er det bedst mulige og er baseret på testresultater og anmeldelser.

Anmeldelser af Electrolux SP1GREEN

Hos den danske webshop WhiteAway.com har købere anmeldt denne Electrolux støvsuger. Den gennemsnitlige bedømmelse fra køberne er her på 4.7 ud af 5, hvilket er en fornuftig score, der indikerer at kundetilfredsheden med produktet er god.


Du kan se, hvordan denne Electrolux støvsuger bliver rangeret i forhold til andre billige støvsugere, her.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...

2 Comments on “Electrolux SP1GREEN støvsuger

 1. Vi er meget kede af vores køb af denne støvsuger. Den kører enormt dårligt på flisegulvet. Og på de løse tæpper er den helt umulig. De små hjul på støvsugerhovedet faldt af efter et par måneder. Det er blevet en sur sur tjans at støvsuger.
  Gode ting er den lille størrelse og den lange ledning.
  Vi har nu bestilt en anden støvsuger.

 2. En støvsuger der kan det meste. Den fungere perfekt på fliser og gulvtæpper. Utrolig nem at manurere rundt med og larmer minimalt. Høj sugeevne og nem at betjene. Er yderst godt tilfreds med mit køb.

Comments are closed.