Test: De 3 Bedste Robotgulvvaskere (Marts 2021)

Liste over de 3 robotgulvvaskere, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 16.634 anmeldelser.

Sortér efter

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

RANG
PRODUKT
PRIS
SCORE
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

PRODUKT
PRIS
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

#1
85
Roborock S7 Roborock S7
Robotgulvvasker
✓ 4.5/5 (19 brugere)
379.400 kr. I samarbejde med Pricerunner
379.400 kr.
85
PRODUKT INFO KØB PRODUKT I samarbejde med Pricerunner
#2
84
Deebot Ozmo T8 Aivi Deebot Ozmo T8 Aivi
Robotgulvvasker
✓ 4.3/5 (3872 brugere)
2.999 kr.
84
#3
80
Cleanmate S900 Cleanmate S900
Robotstøvsuger med moppefunktion
✓ 4.3/5 (20 brugere)
1.199 kr.
80
#4
Udgået iRobot Braava Jet M6 iRobot Braava Jet M6
Robotgulvvasker
✓ 4.2/5 (7064 brugere)
3.999 kr.
#5
Udgået iRobot Braava Jet 240 iRobot Braava Jet...
Robotgulvvasker
✓ 4.1/5 (1407 brugere)
1.799 kr.
#6
Udgået iRobot Braava 390T iRobot Braava 390T
Robotgulvvasker
✓ 4.0/5 (2792 brugere)
1.699 kr.
#7
Udgået Ecovacs Deebot OZMO 610 Ecovacs Deebot OZ...
Robotstøvsuger med moppefunktion
✓ 3.8/5 (213 brugere)
2.997 kr.
#8
Udgået Moneual ME685 Moneual ME685
Robotgulvvasker
✓ 3.8/5 (188 brugere)
2.590 kr.
#9
Udgået iRobot Scooba 450 iRobot Scooba 450
Robotgulvvasker
✓ 3.7/5 (329 brugere)
5.999 kr.
#10
Udgået Ecovacs Deebot M81 Pro Ecovacs Deebot M8...
Robotstøvsuger med moppefunktion
✓ 3.6/5 (730 brugere)
2.026 kr.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Har du gode erfaringer med robotgulvvaskere?


29%

71%

TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT
Score
85
84
80
84
82
Pris 379.400 kr. 2.999 kr. 1.199 kr. 3.999 kr. 1.799 kr.
Testresultater
Driftstid 180 min 175 min 90 min 40 min
Ladetid 390 min 240 min 180 min 120 min
Timerfunktion
Fjernbetjening
Batteri Li-ion Li-ion NiMH Li-ion Li-ion
Smartphone App
Lydniveau 67 dB 67 db 60 dB 70 dB
Maks. arbejdsareal 300 m2 100 m2 25 m2
Højde 8.5 cm 8.4 cm
Vægt 4.5 kg 3.5 kg 5.0 kg 1.2 kg

VIGTIGSTE POINTER:

I vores test af robotgulvvaskere, er Roborock S7 den model, der klarer sig bedst.

Den gennemsnitlige pris for en robotgulvvasker er på 127866 kr., mens gennemsnitsprisen for en robotstøvsuger til sammenligning er på 28542 kr.

I vorers test af robotgulvvaskere har 3 modeller været involveret, som i gennemsnit bliver vurderet til 83. Til sammenligning er den gennemsnitlige score for robotstøvsugere på 85.

[toc]

 

Specifikationer for robotgulvvaskere

Her gennemgås, hvordan specifikationerne er for robotgulvvaskerne på markedet. Sammenligningen er baseret på de 3 robotgulvvaskere, der er tilgængelige fra vores test.

Driftstid

Robotgulvvaskernes driftstid varierer fra 90-180 minutter. Den gennemsnitlige driftstid blandt alle robotgulvvaskere er på 148 minutter.

Opladningstid

Opladningstiden blandt robotgulvvaskere varierer fra 240-390 minutter.

Lydniveau

Robotgulvvaskerne har et gennemsnitligt lydniveau på 65 dB og er varierende fra 60-67 dB.

Arbejdsareal

Arbejdsarealet / rengøringsarealet for robotgulvvaskerne er i gennemsnit på 200 m2 pr. opladning. Den robotgulvvasker, som kan rengøre det største areal kan rengøre 300 m2.

Dimensioner

Jo lavere en robotgulvvaskers højde er, jo større er chancen for at den kan rengøre under alle dine møbler. Højden for robotgulvvaskere varierer fra 9 til 9 cm.

Vægten kan variere fra 4 til 5 kg.

Om robotgulvvaskere

Robotplæneklippere, robotstøvsugere og nu også robotgulvvaskere. Der er noget, som tyder på, at robotterne indtager vores verden mere og mere. Det gør dog ikke så meget, når det kommer til rengøring, som de fleste af os helst vil undvære at skulle klare. Faktisk letter det hverdagen med robotter, som kan klare vigtige gøremål som rengøring.

Mange danskere har allerede anskaffet sig en robotplæneklipper og en robotstøvsuger, der efterlader en velklippet plæne og en ren stue. Nu er det nyeste skud på stammen altså en robotgulvvasker, hvor du kan få hjemmet endnu mere rent end udelukkende ved støvsugning.

Forskellen på en robotgulvvasker og en robotstøvsugere

Som navnene indikerer, så er den primære forskel på en robotstøvsuger og en robotgulvvasker, at førstnævnte støvsuger gulvet, mens en robotgulvvasker vasker gulvet. Det er to meget vigtige gøremål i hjemmet. Hvis du selv, skulle rengøre med egen håndkraft, så vil du typisk støvsuge snavset op først og så vaske gulv efter. Det samme anbefales det, at du gør med robotter. Synes du, at du har gjort nok rent i dit liv, kan du investere både i en robotstøvsuger og en robotgulvvasker. Så kan du holde gulvet rent, uden du skal røre en finger.

Det kan en robotgulvvasker

En robotgulvvasker er måske ikke nødvendig for alle at have, men den kan nu lette hverdagen en del. Og har du ikke fysisk mulighed for selv at vaske dine gulve, er den en fantastisk maskine til dig. Du vil få mere tid til de ting, du elsker i hverdagen. Livet er for kort til at gøre rent.

En gulvvaskerrobot kaldes også for en gulvrengøringsrobot. Den kan benyttes til hårde gulve såsom:

  • Fliser
  • Trægulve
  • Laminat
  • Vinyl
  • De fleste maskiner inkluderer en mikrofiberklud. Du kan få disse enten som engangsklude eller genanvendelige klude. Disse er lette at montere på maskinen, som oftest foregår ved hjælp af en magnetisk rengøringspude. Herefter skal du blot vælge et rengøringsprogram, og så går maskinen i gang. De fleste maskiner kan både feje og vaske gulvet.

    Det smarte ved en robotmaskine som denne er, at den registrerer, hvilke områder og hjørner den har været i. Dermed ved den, hvor den mangler at klare rengøring. Således er du sikret, at rengøringen bliver ordnet effektivt. Det skyldes, at de er udstyret med en såkaldt indendørs GPS.

    Mange af robotgulvvaskerne er produceret, så de er lydsvage. Da kan du tage en slapper foran tv’et, mens gulvet bliver vasket af robotten og uden, at den forstyrrer dig. Genialt.

    I skrivende stund er der flest maskiner i sort eller hvid.

    Det er forskelligt fra robotgulvvasker til robotgulvvasker, om hvor hurtigt batteriet lades op. De fleste er genopladelige. Men nogle få har en hurtigoplader, som gør, at du kan lade robotten op på omtrent 2 timer. Nogle er desuden energibesparende, hvilket vil sige, at de automatisk kan gå tilbage til startposition og slukke, når rengøringen er klaret.

    Gulvvask til private og erhverv

    I ovenstående afsnit blev der beskrevet, hvad en robotgulvvasker til private har af funktioner. IRobot er en af de største forhandlere af robotgulvvaskere til private. Men der findes også et brand som Domobot, som er en stor forhandler af robotgulvvaskere.

    Der er desuden forskellige producenter, der har lavet maskiner til gulvvask, som henvender sig til det industrielle marked. Disse er blandt andet:

  • Kärcher
  • Nilfisk
  • Comac
  • De brands, som er listet ovenfor, fremstiller primært gulvvaskere til erhverv. Hos brandsene kan du finde flere forskellige modeller. Selvom disse har en form for robotfunktioner, så skal de betjenes af menneskelig håndkraft. Det vil sige, at de er gulvvaskere, mere end de er gulvvaskerrobotter. Man kan få gulvvaskere, hvor man skal gå bag ved denne og skubbe eller sidde på den. Men man skal selv dreje den, så den kommer godt omkring. Det skal man ikke med robotgulvvaskere til private. En anden forskel er, at størrelsen på maskiner til gulvvask til industrien er langt større end robotgulvvaskere til private.

    Robotstøvsugere med gulvvask-funktion

    I dag findes der robotstøvsugere, som er udviklet med en ekstra funktion, således de er multifunktionelle. De kan nemlig også fungere som robotgulvvaskere. Det vil sige, at du kan få to maskiner i en. Da kan du klare støvsugningen og gulvvasken med én og samme maskine. Eller det vil sige, at robotten kan klare det for dig.

    Vær dog opmærksom på hvor god gulvvaske-funktionen er i den kombineret udgave. Som med så meget andet, så er maskiner, der er lavet til et bestemt formål bedre end de, der er lavet til flere formål. For da er maskinen specialiseret kun til dette.

    Priser for en traditionel robotgulvvasker ligger fra 900 kr. og op til 5.000 kr. Så der er et ret stort spænd i prisen alt afhængigt af hvilken maskine du vælger. Vær opmærksom på om den har de funktioner, du har behov for til din rengøring i hjemmet.

    Hvilken robotgulvvasker er bedst?

    På Test-støvsuger.dk er robotstøvsugere - og almindelige støvsugere på det danske marked blevet sammenlignet på baggrund af anmeldelser. Den robotgulvvasker vi har vurderet til at være det bedste valg, er modellen Roborock S7. På en andenplads kommer robotgulvvaskeren Deebot Ozmo T8 Aivi, som altså er den model, som brugerne udtrykker næststørst tilfredshed med.