Bedste Dyson støvsugere (Januar 2018)

Find de Dyson støvsugere der klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser.

90
#1
Dyson V7 Motorhead
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.5 ud af 5 (254 brugere)
kr 2.789
Se forhandlere »
86
#2
Dyson V6 Animal Pro
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.3 ud af 5 (1367 brugere)
kr 2.474
Se forhandlere »
82
#3
Dyson V8 Absolute
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.1 ud af 5 (360 brugere)
kr 3.998
Se forhandlere »
78
#4
Dyson Digital Slim
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.0 ud af 5 (43 brugere)
kr 2.199
Se forhandlere »
74
#5
Dyson Cinetic Big Ball Musclehead
Poseløs støvsuger
✓ 3.7 ud af 5 (131 brugere)
kr 3.165
Se forhandlere »
loading icon

Bedste tilbud lige nu...

33%
Samsung VC05M31...
1.199,-
799,-
18%
Philips FC9742/...
1.648,-
1.349,-
12%
Champion DS110
497,-
439,-
12%
Miele Complete ...
2.039,-
1.799,-
6%
Miele Scout RX ...
2.999,-
2.819,-

Vis alle støvsuger tilbud

Valg af Dyson støvsuger

Hvilken poseløs Dyson støvsuger er bedst?

På Test-støvsuger.dk har vi vurderet Dyson Cinetic Big Ball Allergy til at være den bedste poseløse støvsuger fra Dyson, mens er vurderet til at være den næstbedste.
Hos Test-støvsuger.dk har vi vurderet, hvilke støvsugere der er bedst, på baggrund af brugeranmeldelser. Dermed er vores vurderinger baseret på, hvilke modeller, der har den største tilfredshed blandt brugerne.

Hvilken Dyson håndstøvsuger er bedst?

Den Dyson håndstøvsuger vi har vurderet til at være den bedste, er Dyson V6 Animal Pro, mens Dyson V8 Absolute er den næstbedste.

Om Dyson støvsugere

Dyson har en række mærkesager i deres produktion af støvsugere. Disse sager kan du læse mere om herunder og få et indblik i, hvilke støvsugere mærket producerer.

  • Ingen udskiftning af pose eller filter: De fleste støvsugere er der løbende udgifter til iform at nyt filter og ny pose. Det vil Dyson gøre op med, ved udelukkende at producere poseløse støvsugere, med vaskbare filtre, der holder gennem hele støvsugerens levetid. For den gennemsnitlige person, der ikke ønsker at bøvle med vedligeholdelse af sin støvsuger, er Dyson derfor et ideelt valg. Det betyder dog også, at Dyson ikke har nogen almindelige, traditionelle modeller i deres sortiment.
  • Gennemtestet for top kvalitet: Dyson gennemtester alle produkter, for at kunne levere produkter i allerhøjeste kvalitet, med en lang levetid. Produkterne er lavet af ABS polycarbonat, hvilket er det samme materiale som benyttes til politiskjolde og styrthjelme. Modellerne udsættes for 50.000 timers test fordelt over 550 individuelle test, for at sikre at produktet er i top kvalitet, inden det kommer ud på markedet.
  • Patenteret teknologi: Dyson har skabt deres egen teknologi til støvsugerne og revolutioneret markedet. Derfor har mærket taget over 1.9000 patenter verden over, således at ingen støvsugere fungerer på samme måde, som modellerne fra Dyson.
  • Garanti: Alle Dyson støvsugere med ledning har fem års garanti, mens alle batteridrevne modeller har to års garanti.

Kilde Dyson.dk.

Dyson støvsuger typer

Herunder kan du få et overblik over de type støvsugere Dyson producerer, samt hvilke teknologier de forskellige typer rummer - og hvad de gør.

Opretstående støvsuger:
Dysons opretstående støvsuger, kaldet DC51, er bygget med to mindre cykloner, som gør at den opfagner mere mirkoskopisk støv i beholderen. Den er udstyret med et mundstykke, som automatisk tilpasser sig forskellige gulvtyper, således at sugestyrken ikke forringes.

Cylinderstøvsuger:
Dyson har et stort udvalg af cylinderstøvsugere, der omfatter femten modeller i forskellige farver.

Alle modellerne er med hygiejnisk tømning, som blot kræver ét enkelt tryk på en knap, for at beholderen tømmes. De er med ekstra mundstygger og har 5 års garanti.
Som nævnt tidligere benytter ingen Dyson støvsugere brug af pose eller udskiftning af filter, hvilket betyder der ikke er løbende omkostninger forbundet med en støvsugeren.

Ledningsfri støvsuger:
Ifølge Dyson's hjemmeside opsamler deres ledningsfrie håndmodel DC62 ligeså meget støv, som en traditionel støvsuger. Det skyldes en kombination af digitalmotoren V6,2 Tier Radial Cyklinder og det nyeste gulvmundstykke med kulfibertråder.

Håndstøvsuger:
Dyson's håndstøvsugere har navnet DC34 og består af i alt tre modeller. På mærkets hjemmeside skriver de, at DC34 ikke mister sugestyrke, men derimod bevarer en høj sugestyrke fra start til slut.
Håndstøvsugerne har en driftstid på 15 minutter med konstant høj sugestyrke - eller 6 minutter med maksimal sugestyrke, som er velegnet til brug i vanskelige områder.

Ens for alle Dysons håndstøvsugere har;

  • 2 års garanti
  • Ekstra mundstykker, velegnet til svært tilgængelige områder
  • Hygiejnisk tømning, ved tryk på en knap
  • Lithium batterier med en kapacitet til 15 minutters høj sugestyrke
  • Ingen ekstraudgifter, i form at støvsugerposer eller filter
  • Boost funktion til besværlige områder

Test af Dyson støvsugere

Støvsuger maerker
På Test-støvsuger.dk har vi foretaget en sammenligning af en række af de mest populære støvsuger producenter. Vi har set nærmere på forbrugerrådet Tænk's støvsuger test og undersøgt, hvilken score de enkelte mærker får i gennemsnit. Det har ført til resultatet som ses på billedet.
Testen involverede i alt 56 støvsugere, hvor 7 af dem er poseløse (alle poseløse støvsugere i testen er fra Dyson). Som det kan ses klarer Dyson støvsugerne sig i den nedre halvdel og opnår en gennemsnitlig score på 62,7 ud af 100. Det er dog også en smule forventligt at Dyson klarer sig dårligere end de øvrige mærker, da teknologien inden for poseløse støvsugere ikke er ligeså udviklet - hvilket man også skal have i baghovedet, inden man køber en poseløs model.

Producenten Electrolux klarer sig bedst i testen med en score på 70,4, men Miele ligger tæt på med en score på 69,9.

Dyson støvsuger bliver bedst i test:
Blandt de poseløse støvsugere i testen opnår Dyson DC37 Animal titlen som "bedst i test" i Tænk's støvsuger test fra 2012 og 2013. Denne støvsuger er desværre udgået fra markedet nu.

Hjælp til Dysons støvsugere

Støvsugerne fra Dyson adskiller sig på mange måder fra støvsugere fra andre producenter. Derfor kan de være svære at komme i gang med. Når du køber en Dyson støvsuger, kan det derfor måske være en hjælp at tage et kig på deres video guide på Youtube, hvor de viser, hvordan man benytter de forskellige modeller.