7 Bedste Dyson Støvsugere (Marts 2018)

Find de Dyson støvsugere der klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser.

90
#1
Dyson V8 Absolute Dyson V8 Absolute
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.5 ud af 5 (1675 brugere)
kr 3.977
Se forhandlere »
90
#2
Dyson V7 Motorhead Dyson V7 Motorhead
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.5 ud af 5 (744 brugere)
kr 2.639
Se forhandlere »
86
#3
Dyson V6 Animal Pro Dyson V6 Animal Pro
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.3 ud af 5 (1683 brugere)
kr 2.222
Se forhandlere »
86
#4
Dyson V6 Animalpro+ Dyson V6 Animalpro+
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.3 ud af 5 (1683 brugere)
kr 2.894
Se forhandlere »
86
#5
Dyson Digital Slim Dyson Digital Slim
2-i-1 håndstøvsuger
✓ 4.3 ud af 5 (50 brugere)
kr 2.049
Se forhandlere »
76
#6
Dyson Cinetic Big Ball Musclehead Dyson Cinetic Big...
Poseløs støvsuger
✓ 3.8 ud af 5 (135 brugere)
kr 2.739
Se forhandlere »
56
#7
Dyson 360 Eye Dyson 360 Eye
Robotstøvsuger
✓ 2.8 ud af 5 (114 brugere)
kr 6.777
Se forhandlere »
loading icon

Dagens tilbud

6%
Dyson Golvdamms...
3.249 - 3.444

Vis alle støvsuger tilbud

Valg af Dyson støvsuger

Hvilken poseløs Dyson støvsuger er bedst?

På Test-støvsuger.dk har vi vurderet Dyson Cinetic Big Ball Musclehead til at være den bedste poseløse støvsuger fra Dyson, mens er vurderet til at være den næstbedste.
Hos Test-støvsuger.dk har vi vurderet, hvilke støvsugere der er bedst, på baggrund af brugeranmeldelser. Dermed er vores vurderinger baseret på, hvilke modeller, der har den største tilfredshed blandt brugerne.

Hvilken Dyson håndstøvsuger er bedst?

Den Dyson håndstøvsuger vi har vurderet til at være den bedste, er Dyson V8 Absolute, mens Dyson V7 Motorhead er den næstbedste.

Om Dyson støvsugere

Dyson har en række mærkesager i deres produktion af støvsugere. Disse sager kan du læse mere om herunder og få et indblik i, hvilke støvsugere mærket producerer.

  • Ingen udskiftning af pose eller filter: De fleste støvsugere er der løbende udgifter til iform at nyt filter og ny pose. Det vil Dyson gøre op med, ved udelukkende at producere poseløse støvsugere, med vaskbare filtre, der holder gennem hele støvsugerens levetid. For den gennemsnitlige person, der ikke ønsker at bøvle med vedligeholdelse af sin støvsuger, er Dyson derfor et ideelt valg. Det betyder dog også, at Dyson ikke har nogen almindelige, traditionelle modeller i deres sortiment.
  • Gennemtestet for top kvalitet: Dyson gennemtester alle produkter, for at kunne levere produkter i allerhøjeste kvalitet, med en lang levetid. Produkterne er lavet af ABS polycarbonat, hvilket er det samme materiale som benyttes til politiskjolde og styrthjelme. Modellerne udsættes for 50.000 timers test fordelt over 550 individuelle test, for at sikre at produktet er i top kvalitet, inden det kommer ud på markedet.
  • Patenteret teknologi: Dyson har skabt deres egen teknologi til støvsugerne og revolutioneret markedet. Derfor har mærket taget over 1.9000 patenter verden over, således at ingen støvsugere fungerer på samme måde, som modellerne fra Dyson.
  • Garanti: Alle Dyson støvsugere med ledning har fem års garanti, mens alle batteridrevne modeller har to års garanti.

Kilde Dyson.dk.

Dyson støvsuger typer

Herunder kan du få et overblik over de type støvsugere Dyson producerer, samt hvilke teknologier de forskellige typer rummer - og hvad de gør.

Opretstående støvsuger:
Dysons opretstående støvsuger, kaldet DC51, er bygget med to mindre cykloner, som gør at den opfagner mere mirkoskopisk støv i beholderen. Den er udstyret med et mundstykke, som automatisk tilpasser sig forskellige gulvtyper, således at sugestyrken ikke forringes.

Cylinderstøvsuger:
Dyson har et stort udvalg af cylinderstøvsugere, der omfatter femten modeller i forskellige farver.

Alle modellerne er med hygiejnisk tømning, som blot kræver ét enkelt tryk på en knap, for at beholderen tømmes. De er med ekstra mundstygger og har 5 års garanti.
Som nævnt tidligere benytter ingen Dyson støvsugere brug af pose eller udskiftning af filter, hvilket betyder der ikke er løbende omkostninger forbundet med en støvsugeren.

Ledningsfri støvsuger:
Ifølge Dyson's hjemmeside opsamler deres ledningsfrie håndmodel DC62 ligeså meget støv, som en traditionel støvsuger. Det skyldes en kombination af digitalmotoren V6,2 Tier Radial Cyklinder og det nyeste gulvmundstykke med kulfibertråder.

Håndstøvsuger:
Dyson's håndstøvsugere har navnet DC34 og består af i alt tre modeller. På mærkets hjemmeside skriver de, at DC34 ikke mister sugestyrke, men derimod bevarer en høj sugestyrke fra start til slut.
Håndstøvsugerne har en driftstid på 15 minutter med konstant høj sugestyrke - eller 6 minutter med maksimal sugestyrke, som er velegnet til brug i vanskelige områder.

Ens for alle Dysons håndstøvsugere har;

  • 2 års garanti
  • Ekstra mundstykker, velegnet til svært tilgængelige områder
  • Hygiejnisk tømning, ved tryk på en knap
  • Lithium batterier med en kapacitet til 15 minutters høj sugestyrke
  • Ingen ekstraudgifter, i form at støvsugerposer eller filter
  • Boost funktion til besværlige områder