1 Bedste Neato Robotstøvsugere (Marts 2020)

Liste over de 1 Neato robotstøvsugere, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 3.853 anmeldelser.

Sortér efter

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

RANG
PRODUKT
PRIS
SCORE
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

PRODUKT
PRIS
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

#1
80
Neato Botvac D7 Connected Neato Botvac D7 C...
Robotstøvsuger
✓ 4.1/5 (3853 brugere)
2.999 kr. I samarbejde med Pricerunner
God pris
3499 2.999 kr.
80
PRODUKT INFO KØB PRODUKT I samarbejde med Pricerunner
#2
Udgået Neato Botvac Connected D6 Neato Botvac Conn...
Robotstøvsuger
✓ 4.3/5 (45 brugere)
2.988 kr. I samarbejde med Pricerunner
2.988 kr.
PRODUKT INFO KØB PRODUKT I samarbejde med Pricerunner
#3
Udgået Neato Botvac D4 Connected Neato Botvac D4 C...
Robotstøvsuger
✓ 4.0/5 (1313 brugere)
2.799 kr. I samarbejde med Pricerunner
2.799 kr.
PRODUKT INFO KØB PRODUKT I samarbejde med Pricerunner
#4
Udgået Neato BOTVACD7 Neato BOTVACD7
Robotstøvsuger
✓ 3.9/5 (50 brugere)
2.999 kr.
#5
Udgået Neato Botvac D3 Connected Neato Botvac D3 C...
Robotstøvsuger
✓ 3.8/5 (2121 brugere)
2.069 kr.
#6
Udgået Neato Botvac Connected Neato Botvac Conn...
Robotstøvsuger
"Testvinder" - Tænk.dk 2017
✓ 3.6/5 (2020 brugere)
4.999 kr.
#7
Udgået Neato Botvac D5 Connected Neato Botvac D5 C...
Robotstøvsuger
✓ 3.6/5 (2301 brugere)
4.499 kr.
#8
Udgået Neato Botvac D85 Neato Botvac D85
Robotstøvsuger
"Testvinder" - Bäst-i-test.se
✓ 3.4/5 (680 brugere)
2.499 kr.
#9
Udgået Neato Botvac D75 Neato Botvac D75
Robotstøvsuger
✓ 0.0/5 (0 brugere)
550 kr.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Hvad mener du om robotstøvsugerne fra Neato?


69%

31%

TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT
Score
80
86
79
78
76
Pris 3.999 kr. 2.988 kr. 2.799 kr. 2.999 kr. 2.069 kr.
Testresultater
Driftstid 120 min 120 min 75 min 120 min 45 min
Ladetid 150 min 150 min 100 min 150 min 210 min
Timerfunktion
Fjernbetjening
Batteri Li-ion Li-ion Li-ion Li-ion Li-ion
Smartphone App
Lydniveau 69 dB 70 dB 64 dB 70 dB 65 dB
Maks. arbejdsareal 460 m2 100 m2 120 m2
Højde 10 cm 9.95 cm 10 cm 10.0 cm 10 cm
Vægt 3.5 kg 3.4 kg 3.3 kg 3.5 kg 3.4 kg

Vigtigste pointer:

Den Neato robotstøvsuger, der klarer sig bedst i vores test, er modellen Neato Botvac D7 Connected, som vurderes til en score på 80/100.

Priserne for robotstøvsugerne fra Neato varierer fra 3999 kr. til 3999 kr.

[toc]

Specifikationer for Neato robotstøvsugere

Her gennemgås, hvordan specifikationerne er for Neato robotstøvsugere, sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet. Sammenligningen er baseret på de 1 Neato robotstøvsugere der er tilgængelige fra vores test.

Driftstid

Neato robotstøvsugerne har en driftstid der varierer fra 120-120 minutter. Til sammenligning er driftstiden varierende fra 60-180 minutter blandt alle robotstøvsugere.
Den gennemsnitlige driftstid blandt alle robotstøvsugere er på 108 minutter.

Opladningstid

Opladningstiden blandt robotstøvsugerne fra Neato varierer fra 150-150 minutter.

Lydniveau

Lydniveauet for robotstøvsugerne fra Neato er varierende fra 69-69 dB.

Arbejdsareal

Rengøringsarealet er i gennemsnit på 460 m2 pr. opladning for robotstøvsugerne fra Neato. Den Neato robotstøvsuger med det største rengøringsareal kan rengøre 460 m2.

Dimensioner

Jo lavere en robotstøvsuger er, jo bedre mulighed vil den have for at kunne komme under møblerne. Højden for robotstøvsugerne fra Neato varierer fra 10 til 10 cm.

Vægten kan variere fra 4 til 4 kg.

Robotstøvsugere fra Neato

Når et firma bliver grundlagt, er det oftest som et resultat af en god idé, et koncept eller lignende, og idéen bag Neato Robotics er, at robotter kan udføre husholdningsopgaver mindst lige så godt og intelligent som mennesker kan. Derfor har firmaet blandt andet udviklet robotstøvsugere, som kan foretage en fejlfri og effektiv støvsugning af ethvert hjem. Over de senere år har teknologierne udviklet sig, så robotstøvsugerne i dag er mere kraftfulde, har klogere teknologi og bedre sugeevne. Det vil sige, at robotstøvsugere i dag kan udføre et arbejde, der i høj grad er i stand til at udføre en lige så god og grundig rengøring, som mennesker kan gøre med en traditionel støvsuger – forskellen er bare, at man ikke selv skal røre en finger.
Neatos ihærdige og grundige arbejde har medført en hel del nye teknologier, hvilket eksempelvis er gældende for laser navigeret robotstøvsuger, D-formet robotstøvsuger, robotstøvsugere med WiFi og mulighed for samarbejde med app og flere andre forskellige funktioner, som kan vise sig at være ganske nyttige.

Historien om Neato Robotics

Neato Robotics hører til i USA, nærmere bestemt Newark i Californien. Grundlæggelsen fandt sted i året 2005, hvor man begyndte at komme langt i henhold til forskning og arbejde inden for robotter og den dertilhørende teknologi. Til Stanford’s annual Entrepreneur’s Challenge kom idéen om Neatos robotstøvsuger frem og siden da, har firmaet udviklet sig til at blive et verdensomspændende firma, der sælger deres robotstøvsugere på globalt plan.
Neato nyder godt af den popularitet, der er opstået inden for robotstøvsugere, da det har været med til at få efterspørgslen til at stige markant. Hos Neato er det muligt at finde mange forskellige robotstøvsugere, og disse forskellige robotstøvsugere indeholder forskellige teknologier, som er udviklet til at gøre rengøringen lettere, mere effektiv samt give et godt resultat. Alt sammen er udviklet med en vision om, at robotter kan udføre husholdningsarbejdet mindst lige så intelligent som et menneske.

Teknologier i robotstøvsugere fra Neato

De forskellige teknologier gør alle sammen i fællesskab, at der bliver lavet en mere effektiv og grundig rengøring, og det er eksempelvis gældende for følgende teknologier:

SpinFlow Power Clean

Denne teknologi giver en meget grundig rengøring rundt i hele huset, så man også få rengjort på steder, man ellers ikke ville have rengjort grundet manglende tid. Denne teknologi besidder et Versatile Brush System giver et godt udgangspunkt for, at der kommer en mere grundig rengøring på forskellige underlag, hvilket også er gældende for steder, der måske er svære at rengøre. Har man eksempelvis kæledyr, kan man risikere, at der kommer hår på tæpper, og denne teknologi gør, at sådanne hår er lette at fjerne fra tæpperne. Herudover er der også et filter, der er med til at fange selv de mindste støvpartikler, hvilket også er med til at optimere rengøringen yderligere.

Smart navigation med laser

Neato slår sig på at lave robotstøvsugere, der kan manøvrere effektivt rundt i boligen uden at være i vejen. Dette sikres blandt andet gennem den nye teknologi, LaserSmart Mapping & Navigation, der gør, at robotstøvsugeren på metodisk vis rengør og bevæger sig fra rum til rum. Teknologien sørger ydermere for, at robotstøvsugeren kommer til at forstå din hverdag og livsstil, hvorefter den rengør og manøvrer herefter. Teknologien besidder ydermere en 360° Scanning, som scanner og kortlægger de forskellige rum, hvorefter den planlægger de mest effektive ruter rundt i huset. På den måde får man en hurtig og effektiv rengøring af hjemmet.

Rengøring i hjørnerne

Neato gennemtænker sine løsninger, hvilket er gældende i forhold til det indviklede og teknologiske såvel som det mere praktiske i form af, at robotstøvsugeren skal kunne nå helt ud til hjørnerne. Sidstnævnte har de blandt andet sørget for gennem at forme nogle af deres kollektioner af robotstøvsugere som et D. Det vil sige, at robotstøvsugeren kan nå helt ud i hjørnerne, tæt på væggene osv., hvormed man får en langt mere grundig rengøring. Udover den nytænkte form, har der også placeret nogle lidt længere børste i yderkanten af robotstøvsugeren, hvormed den under rengøringen kommer endnu tættere på væggen, hvormed der bliver rengjort helt ind til panelerne i de forskellige rum.

Er Neato et godt valg af robotstøvsuger?

Vi har spurgt brugerne om, hvad de mener om robotstøvsugerne fra Neato.
Foreløbig har 36 brugere stemt, hvoraf 25 brugere har positive erfaringer med robotstøvsuger mærket og 11 brugere har dårlige erfaringer.