0 Bedste LG Robotstøvsugere (Marts 2020)

Liste over de 0 LG robotstøvsugere, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 51 anmeldelser.

Sortér efter

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

RANG
PRODUKT
PRIS
SCORE
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

PRODUKT
PRIS
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

#1
Udgået LG Hombot VR8600OB LG Hombot VR8600OB
Robotstøvsuger
✓ 3.2/5 (51 brugere)
5.999 kr.
#2
Udgået LG VR62701LVMB LG VR62701LVMB
✓ 0.0/5 (0 brugere)
3.948 kr.
#3
Udgået LG VR6340LV LG VR6340LV
✓ 0.0/5 (0 brugere)
3.019 kr.
#4
Udgået LG VR65710LVMP LG VR65710LVMP
Robotstøvsuger
✓ 0.0/5 (0 brugere)
6.999 kr.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Hvad mener du om robotstøvsugerne fra LG?


84%

16%

TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT
Score
64
0
0
0
Pris 5.999 kr. 3.948 kr. 3.019 kr. 6.999 kr.
Testresultater
Driftstid 100 min 100 min 100 min 100 min
Ladetid 120 min 180 min 180 min 180 min
Timerfunktion
Fjernbetjening
Batteri Li-ion
Smartphone App
Lydniveau 60 dB 60 dB
Maks. arbejdsareal 150 m2 160 m2
Højde 8.9 cm 8.9 cm
Vægt 3.0 kg 3.0 kg

Specifikationer for LG robotstøvsugere

Her gennemgås, hvordan specifikationerne er for LG robotstøvsugere, sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet. Sammenligningen er baseret på de 0 LG robotstøvsugere der er tilgængelige fra vores test.

Driftstid

LG robotstøvsugerne har en driftstid der varierer fra 0-0 minutter. Til sammenligning er driftstiden varierende fra 60-180 minutter blandt alle robotstøvsugere.
Den gennemsnitlige driftstid blandt alle robotstøvsugere er på 108 minutter.

Opladningstid

Opladningstiden blandt robotstøvsugerne fra LG varierer fra 0-0 minutter.

Lydniveau

Lydniveauet for robotstøvsugerne fra LG er varierende fra 0-0 dB.

Arbejdsareal

Rengøringsarealet er i gennemsnit på 0 m2 pr. opladning for robotstøvsugerne fra LG. Den LG robotstøvsuger med det største rengøringsareal kan rengøre 0 m2.

Dimensioner

Jo lavere er for en robotstøvsuger, jo større er chancen for at den kan rengøre under alle dine møbler. Højden for robotstøvsugerne varierer fra 0 til 0 cm.

Vægten kan variere fra 0 til 0 kg.

Robotstøvsugere fra LG

Sloganet ’Life’s Good’ og et fremtidsfokuseret logo er i høj grad noget, der kan beskrive LG og det, de står for. Medmenneskelighed er nemlig noget, LG vægter meget højt, hvilket også er at fornemme, såfremt man næranalyserer deres flotte logo. L og G er positioneret midt i en cirkel, hvilket centrerer idealer og politikker. Logoet skal altså give associationer kernepolitikkerne hos LG, som er medmenneskelighed sammenlagt med 4 andre søjler, som også er vigtige elementer for LG’s samlede idealer:

 • At være global
 • Fremtiden
 • Energi
 • Teknologi
 • Alt sammen er værdigrundlag, LG er baseret på baggrund af, og det hele er symboliseret i logoet. Farvemæssigt på logoet får man et billede på, at LG er et venligt firma, der er let at samarbejde med, mens det også symboliserer LG’s forpligtigelse til altid at levere det bedst mulige resultat. Disse filosofier og idégrundlag er også grundpillerne i forhold til de løsninger, der af LG er blevet udviklet gennem tiderne. Eksempelvis kan man se på udviklingen af støvsugere, der har været gennem en rivende udvikling, og de nyeste skud på stammen er robotstøvsugere.

  LG som virksomhed og udviklere af en bred vifte af produkter

  LG er blevet etableret tilbage i 1947, hvor virksomheden hovedsageligt arbejdede inden for kemi og kosmetik. Herefter blev repertoiret udviklet til også at omfatte elektroniske produkter såsom ventilatorer. Derefter begyndte firmaet i høj grad at bevæge sig ind i branchen med husholdningsapparater, radio, TV mv.
  LG er oprindeligt et firma etableret i Sydkorea, og det er også her, virksomheden har haft dens start. Senere har virksomheden udviklet sig på globalt plan, hvilket også går i spænd med, at de gerne vil være globale. Det er de i den grad også blevet, da mange af deres produkter bliver benyttet verden over, uanset om der er tale om TV, lyd, video, rengøring, andet husholdning, ventilationsanlæg og meget andet.
  LG’s fire andre søjler er også til at få øje på i deres produkter. Der er tale om fremtidige produkter, der er fokus på energi og bæredygtighed, mens teknologien spiller en stor rolle qua produkternes mange muligheder. Det er en virksomhed, der har et mål og en plan, som kan gøre livet bedre og lettere for forbrugeren. Kvaliteten skal forbedres for forbrugeren, mens kvaliteten i produkterne også skal være i top.

  Forskellige modeller af robotstøvsugere

  LG har fremstillet rigtig fine kollektioner af robotstøvsugere, der er udviklet til at gøre rengøringen meget lettere, men stadig bibeholde et godt resultat. Dette sikres blandt andet gennem de teknologier, LG har udviklet og implementeret i deres robotstøvsugere. Derudover besidder designet også mange gode og unikke elementer. Dermed får man et produkt, der kan udføre opgaven optimalt og også ser flot og stilfuldt ud.

  Forskellige designs
  Der findes robotstøvsugere fra LG i forskellige designs, hvilket især gør sig gældende i henhold til farven på robotstøvsugeren, der varierer fra type til type. De to mest populære designs af robotstøvsugere fra LG er i farverne ocean black og i sølvmetallic. Grunddesignet på de forskellige robotstøvsugere er til at få øje på, og det er i høj grad farverne, der får de forskellige varianter til at adskille sig fra hinanden.

  Fordelene ved det kvadratiske design
  Grunddesignet på robotstøvsugerne fra LG er kvadratisk, og det giver flere forskellige fordele. Først og fremmest er sidebørsterne placeret nærmere fronten, og det gør, at robotstøvsugeren bedre kan nå ud til kanter, hjørner og lignende i boligen. Det hjælpes også på vej ved, at der på de nyere varianter er placeret nogle længere sidebørster, hvilket er med til at give den sidste optimering i forhold til, at robotstøvsugeren kan lave den grundige støvsugning i hjørner og ved kanter.

  Dual Eye
  LG benytter teknologien Dual Eye på deres robotstøvsugere, der gør det lettere for robotstøvsugeren at navigere rundt i hjemmet, mens de også få en optimeret rute. At den får en optimeret rute vil sige, at den hele tiden stræber efter at køre så få ture som muligt, men stadig rengøre hele hjemmet. Det gør, at man benytter mindre strøm på rengøringen, og robotten skal heller ikke køre så meget rundt i boligen, når ruten er optimeret. Denne evne har Dual Eye 2.0 optimeret yderligere ved at den automatisk beregner lysintensitet og scanner loftet, hvilket er med til, at den bedre kan finde en mere optimeret rute.

  Indlæring og Smart Exit
  Nogle modeller er også i stand til at indlære, hvor der er udfordringer, der skal navigeres rundt om. Det vil sige, at robotten ved, hvor der står møbler, planter og lignende, således den kommer til at navigere rundt om disse forhindringer. Smart Exit-teknologien er også med til at forebygge, at robotstøvsugeren kolliderer med dørkarme, tæpper og lignende. Teknologien hjælper til, at robotstøvsugeren lettere kan komme over de forskellige små forhøjninger, dørkarme osv.

  Er brugerne tilfredse med LG robotstøvsugere?

  Vi har spurgt brugerne om de har gode erfaringer med LG robotstøvsugere. Foreløbig har 37 brugere deltaget, hvoraf 31 har positive erfaringer.

  [toc]