Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

 

Støvsugeren er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke støvsugere der er bedst netop nu, her

 

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 200 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Energiklasse

Energiklasse

Støvemission

Støvemission

 ABCDEFG 

Tæpperengøring

Tæpperengøring

 ABCDEFG 

Gulvrengøring

Gulvrengøring

 ABCDEFG 

Lydniveau

Lydniveau

58 dB


Rankings

Electrolux støvsugere
 Nr. 56 ud af 31

Bedste Electrolux støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 135 ud af 63

Bedste støvsugere »

Alle støvsugere med pose
 Nr. 100 ud af 48

Bedste støvsugere med pose »


Vidste du?

 • Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe bruger ca. 0,0 kr. på el om året ved et normalt forbrug (50 støvsugninger på hver 87 m2). Støvsugere har i gennemsnit et årligt energiforbrug på 62,4 kr. 

  I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

 • Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe har et lydniveau på 58 dB. Det gennemsnitlige lydniveau for støvsugere er på 74 dB. Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe har dermed et lydniveau, der er 16 dB lavere end den gennemsnitlige støvsuger. 

  En almindelig samtale har et lydniveau på 60 dB.
  Den mest stille støvsuger har et lydniveau på 57 dB.

 • Ud af 62 støvsugere fra vores test, er kun 9 i bedste rengøringsklasse på gulvtæppe. 52 støvsugere er derimod i bedste rengøringsklasse på hårdt gulv.
   

  Rengøringsklassen går fra A-G, hvor A er den bedst mulige rengøringsklasse.

 • Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe's rengøringevne på gulvtæppe er i klasse c og den er dermed ikke i bedste rengøringklasse på gulvtæppe. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse a og er dermed i bedste rengøringklasse her. 

  Rengøringsklassen går fra A-G, hvor A er den bedst mulige rengøringsklasse.

 • Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe vejer , mens støvsugere har en gennemsnitsvægt på 7 kg.

Egenskaber

 • Allergivenlig støvsuger

  Denne støvsugers filter og støvemission i klasse A, gør den velegnet til hjem med husstøvallergikere.

 • Lydsvag støvsuger

  Denne støvsuger har et lavt lydniveau, hvilket gør støvsugningen mere behagelig.


Sammenligning

Anmeldelser af Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe Philips FC8721 Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline SGEF3 Miele Classic C1 Powerline SBAF3 Miele Complete C2 Powerline SFAF3
Score
0 100
96 100
93 100
93 100
92 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
224 anmeldelser
(4.6)
185 anmeldelser
(4.7)
83 anmeldelser
(4.7)
73 anmeldelser
Pris 1.999 kr. 1.199 kr. 1.886 kr. 899 kr. 1.196 kr.
Testresultater "Testvinder" - Tænk.dk 07/2015
Energiklasse
Energiforbrug 700 watt 650 watt 890 watt 800 watt 890 watt
Lydniveau 58 dB 78 dB 76 dB 79 dB 80 dB
Rengøringsevne, gulvtæppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengøringsevne, hårdt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 3.5 liter 5.0 liter 4.5 liter 4.5 liter 4.5 liter
Aktionsradius 12 meter 11 meter 12 meter 9 meter 10 meter
Støvemission
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter Allergy Plus HEPA 13 AA 50 Super AirClean AirClean
Allergivenlig

Beskrivelse af Electrolux UltraSilencer Zen Deluxe

Electrolux Zen Deluxe er en eksklusiv støvsuger, som formår at tilbyde en lang række attraktive egenskaber til en fortsat attraktiv pris. Den har blandt andet er af markedets laveste lydniveauer på blot 58 dB, så du vil altså være sikret en altid behagelig støvsugning, hvor det samtidig er mulighed for at kunne høre musik eller have TV’et tændt – uden at blive forstyrret ret meget fra støvsugeren. Derudover har modellen modtaget topkarakter indenfor både energiklasse og støvemission og den vil derfor også være rigtig god til husstanden, som har personer med overfølsomhed overfor støv eller til dem, som blot stræber efter et indeklima i topklasse. En rigtig smart detalje ved modellen er ligeledes fjernbetjeningen i håndtaget, hvor du har mulighed for at kunne regulere på sugestyrken, uden at du skal til at bukke dig ned til støvsugeren. Medfølgende til støvsugeren er kombimundstykke (lydsvagt – til hårde gulv og gulvtæpper), parketmundstykke, fugemundstykke, børstemundstykke og møbelmundstykke. Derudover er også 2 x 3,5-liters s-bag Long Performance støvsugerposer medfølgende.

 

Energiklasse, støvemission, gulvtæppe støvsugning og støvsugning af hårdt gulv

Er energivenligheden en vigtig faktor for jeres husstand, så vil Electrolux zen deluxe bestemt ikke være nogen dårlig løsning. Her har den nemlig scoret karakteren A, som placerer den i toppen indenfor denne kategori. Ligeledes har støvsugeren også formået at få bedste vurdering i støvemission, som med andre ord indikerer hvor godt den formår at holde støvet tilbage i udblæsningsluften og fra utætheder. Det gør også at den vil passe rigtig godt til hjem med personer, som har en overfølsomhed overfor støv. På trods af bedste energiklasse og det lave lydniveau, så er det dog bestemt ikke noget som bliver kompenseret for i forhold til sugeeffektiviteten. I gulvtæppe støvsugning har den fået C, hvilket er i den gode ende af skalaen og en relativt god karakter sammenlignet med lignende modeller (gulvtæpper er generelt vanskeligere at støvsuge end hårde gulve og derfor bliver der ofte givet en lidt lavere karakter indenfor området). I støvsugning af hårde gulve, parket, fliser o.l., så har den modtaget topkarakter A.

 

Støjsvag drift

Electrolux zen deluxe er en støvsugermodel, der formår at gøre rengøringen i hjemmet behagelig for både dig og ikke mindst dem omkring dig. Mere præcist har den et lydniveau på blot 58 dB og det er altså en hel del mere lydsvagt i forhold til absolut størstedelen af de øvrige modeller på markedet. Det lave lydniveau skyldes kombinationen mellem Silent ZEN kombimundstykket og et specielt design.

 

Kapacitet og filter

Electrolux zen deluxe anvender støvsugereposer med en kapacitet på 3,5 liter. Typen den anvender er s-bag Long Performance, som er designet til at holde op mod 80 % længere end traditionelle støvsugerposer af papir. Endvidere har den medfølgende 2 poser af denne type og med indikatoren har du mulighed for at holde øje med hvornår den har behov for poseskift. Ydermere har støvsugeren også en indikator til at oplyse om skift af filter.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...